Bruls Prefab Beton en NB Personeelsdiensten topsponsors van Groene Ster

Bruls Prefab Beton BV en NB Personeelsdiensten zijn vanaf dit seizoen verbonden als topsponsors aan Groene Ster. De logo’s van beide bedrijven zullen dan ook vermeld staan op de nieuwe tenues van Groene Ster 1 waarbij Bruls Prefab Beton als rugsponsor fungeert en NB Personeelsdiensten met het bedrijfslogo de nieuwe broeken siert. Beide bedrijven zullen gepresenteerd worden tijdens de eerste thuiswedstrijd van Groene Ster 1 in de nieuwe competitie van seizoen 2020-2021.

Bruls Prefab Beton BV

Bruls Prefab Beton BV is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de levering, engineering en montage van holle- en massieve wanden en overige prefab onderdelen. Bruls Prefab Beton coördineert de engineering, planning, productie en het transport vanaf opdracht tot oplevering. Voordeel is dat de klant maar één aanspreekpunt heeft en professioneel begeleid wordt gedurende het gehele traject. Dankzij deze korte lijnen in de communicatie verloopt het hele bouwtraject vloeiend. Bruls Prefab Beton streeft kwaliteit en veiligheid na, hetgeen bevestigd wordt door het KOMO-Keurmerk, waar alle geleverde producten aan voldoen. “Onze dienstverlening met een klantgerichte aanpak, specialisatie in kennis, creativiteit in het vinden van oplossingen en een hoge mate van efficiency zijn voor ons de sleutelwoorden.”

Website: www.brulsbeton.nl

NB Personeelsdiensten

Dit seizoen heeft NB Personeelsdiensten, een jong bedrijf met grote ambities, zich verbonden aan Groene Ster als nieuwe topsponsor. NB Personeelsdiensten is een detacheerbedrijf gericht op het werven en plaatsen van uitvoerend personeel in de bouw, logistiek en techniek. Vanuit de vestigingen Eindhoven en Elsloo helpt NB Personeelsdiensten klanten uit de regio met het vinden van het juiste personeel. Groene Ster en NB Personeelsdiensten hebben een succesvolle samenwerking.

Zoek jij ook een nieuwe uitdaging ?  www.nbpersoneel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *