Herstart netwerkontbijt bij Groene Ster

Vrijdag 10 juli organiseerde Groene Ster weer haar netwerkontbijt, na een noodgedwongen (corona) onderbreking van vier maanden. Het voelde goed om in een vertrouwde omgeving elkaar weer te spreken. Met het ondernemersontbijt in haar kantine wil Groene Ster de relatie tussen Groene Ster en haar sponsoren vitaal houden en daarnaast een podium bieden waar ook onderling zaken kunnen worden gedaan. Kortom: Groene Ster biedt ondernemers tweewekelijks een mooie ambiance om te netwerken.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over wat het netwerkontbijt inhoudt, ontbijt dan op vrijdag 24 juli a.s. met ons mee. Laat u verrassen door de diversiteit aan ondernemers, hun ideeรซn en wat ondernemers voor elkaar kunnen betekenen. Inloop vanaf 07.30 uur. Wenst u meer informatie? Meld u aan via [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *