Laatste training van jeugdleider Patrick Willems na 27 jaar

Afgelopen dinsdag 7 juli nam Groene Ster afscheid van jeugdleider Patrick Willems. Een icoon onder het jeugdleiderskorps, een jeugdleider vanaf het eerste uur. Maar liefst 27 seizoenen was Patrick jeugdleider bij Groene Ster. Jarenlang vormde hij een fantastisch en onafscheidelijk duo met Arno Nolten. Enkele honderden pupillen hebben onder zijn leiding op JO11-1 (het vroegere E1) gespeeld in al die jaren. In 2013 werd Patrick Willems gehuldigd omdat hij 20 jaar jeugdleider was. Overigens zullen wij Patrick nog wekelijks langs de lijn aantreffen want zijn zonen Jelle (JO19-1) en Stijn (JO15-1) spelen bij de jeugd van Groene Ster.

Tijdens zijn laatste training werd Patrick overladen met fraaie afscheidscadeau’s van zijn spelertjes en medeleiders. Namens jeugdcommissie en bestuur waren Daniël Simons en voorzitter Jos Op ¹t Eijnde aanwezig met dankwoorden, bloemen en een cadeaubon.

Patrick, bedankt voor al jouw inzet binnen onze jeugdafdeling.

Bestuur en Jeugdcommissie RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *