Groene Ster opent competitie met thuisduel tegen nieuwkomer JOS Watergraafsmeer

De KNVB heeft het competitieprogramma bekend gemaakt voor de Derde Divisie zondag seizoen 2020-2021. Groene Ster start op zondag 6 september 2020 met een thuiswedstrijd tegen promovendus JOS Watergraafsmeer uit Amsterdam. De Amsterdammers promoveerden afgelopen seizoen naar de Derde Divisie Zondag als beste nummer twee van de hoofdklasse zondag.

Een week na de seizoensouverture speelt Groene Ster het eerste uitduel bij DEM in Beverwijk. Groene Ster speelt in de maand september driemaal een thuisduel, met naast de seizoensopening nog thuiswedstrijden tegen Gemert (20 september 2020) en Quick (27 september 2020). De Limburgse derby’s staan geprogrammeerd in oktober 2020 en maart 2021. Op zondag 11 oktober 2020 wordt in Heerlerheide de derby Groene Ster โ€“ EVV gespeeld. Op zondag 7 maart 2021 staat in Echt de derby EVV – Groene Ster op de agenda.

Bekijk volledig speelschema Derde Divisie zondag seizoen 2020-2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *