Ook RKSV Groene Ster helpt SV Meerssen

Het voor dinsdag 4 augustus geplande oefenduel tussen hoofdklasser SV Meerssen en het in de derde divisie spelende Groene Ster zal niet in Meerssen maar in Heerlerheide plaatsvinden. Door de verwoestende brand afgelopen weekend, waarbij de Meerssen-kantine geheel verloren ging, kan er niet gespeeld worden op sportpark Marsana. Aanvang van het duel in sportpark Pronsebroek in Heerlerheide is om 19.30 uur.

Ook RKSV Groene Ster zal solidair zijn en zal het gedupeerde SV Meerssen helpen. De kassa bij deze oefenwedstrijd zal bemand worden door de kassa vrijwilligers van SV Meerssen. Alle bezoekers kunnen middels een vrije gave hun steun betuigen aan SV Meerssen. Groene Ster zal zelf het goede voorbeeld geven en de eerste donatie doen.

Laten wij met zijn allen een bijdrage geven om SV Meerssen te ondersteunen in de heropbouw van de kantine.

Bestuur RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *