Groene Ster 2 verslaat FC Gatho met ruime cijfers

Het tweede elftal van Groene Ster versloeg afgelopen zondag de Gatho Voetbalacademie met ruime cijfers. Na een 2-0 voorsprong met rust liep het elftal van trainer Armand Mingelers in de tweede helft uit naar een riante 6-1 oefenzege.

Ondanks de warmte op sportpark Pronsebroek werd er volop strijd geleverd door beide ploegen, waarbij Groene Ster 2 meer gebruik maakte van het voetballende vermogen in de ploeg. Dit resulteerde al snel in een 2-0 voorsprong. Na een dieptepass van Zaid Akachar schoot Emircan Cepni na een goede actie de 1-0 tegen het net. Even later tekende Cliff Pรถtgens voor de 2-0 ruststand.

In de tweede helft vielen er in totaal nog eens vijf treffers te noteren. Anir Mazili zorgde al snel met een rake kopbal voor de 3-0 voorsprong. FC Gatho kwam weliswaar nog terug tot 3-1, maar daarna was het weer de beurt aan Groene Ster 2. Met twee rake treffers van Emircan Cepni en een benutte strafschop van Mo Kourouma werd de score uitgebouwd naar een 6-1 eindstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *