Fortuna Sittard – Groene Ster LIVE op L1 Facebook en in kantine

Komende zaterdag 15 augustus speelt Groene Ster de vijfde oefenwedstrijd in de voorbereiding op seizoen 2020-2021. Precies twee weken voor de officiële start van het seizoen met de strijd in de TOTO KNVB Beker spelen de groen-witten een vriendschappelijke wedstrijd tegen eredivisionist Fortuna Sittard. Een oefenduel welke vanwege de coronamaatregelen zonder publiek achter gesloten deuren wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion (aanvang: 12.00 uur).

De ontmoeting met de Sittardenaren is een leuke testcase voor Groene Ster. Na een lange coronastop wordt er inmiddels al weer volop getraind door de nieuwe selectie van Maurice Verbunt en is het treffen met Fortuna Sittard en aansluitend de pouleduels in het Kampioenschap van Heerlen de opmaat richting het echte werk. Fortuna Sittard speelt tegen Groene Ster de vierde oefenwedstrijd na winst op Bekkerveld (9-1), FC Dordrecht (2-1) en het verlies bij competitiegenoot FC Twente (2-1) van afgelopen maandag. Laatstgenoemde club is ook meteen de eerste opponent voor de ploeg van trainer Kevin Hofland tijdens de competitiestart van de Eredivisie op zaterdag 12 september.

LIVE: Fortuna Sittard – Groene Ster
Op veler verzoek zendt L1 de oefenwedstrijden van de Limburgse profclubs online uit. Een mooi alternatief om toch je club in actie te kunnen zien. Zaterdag 15 augustus vanaf 12:00 kun je LIVE de wedstrijd Fortuna Sittard – Groene Ster bekijken op L1.nl en de Facebookpagina’s van L1 en 1Limburg. Om niets te missen zal ook in de kantine van Groene Ster de livestream op het grote scherm aangezet worden en is er de mogelijkheid voor leden en supporters om onder het genot van een drankje deze oefenwedstrijd LIVE te bekijken.

Arbitrale trio
De wedstrijd Fortuna Sittard – Groene Ster zal onder leiding staan van scheidsrechter Dominique Prick uit Maastricht. Assistent-scheidsrechters zijn Menno Winckens en David Kloekke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *