Overtuigende start Groene Ster in Kampioenschap van Heerlen

Groene Ster is de jaarlijkse oefenreeks in het kader van het Kampioenschap van Heerlen voortvarend van start gegaan. Afgelopen dinsdagavond werd hoofdklasser EHC/Heuts op sportpark Pronsebroek met ruime cijfers (5-0) verslagen.

Gedurende 90 minuten was er geen vuiltje aan de lucht op sportpark Pronsebroek en was het Groene Ster dat het voortdurende eenrichtingsverkeer wist uit te drukken in vijf treffers. In de eerste helft kwam Groene Ster vlak voor rust op een 1-0 voorsprong nadat Roy Janssen een assist van Amin Elalji met een droog schot wist af te ronden.

In de tweede helft raakte Groene Ster verder op stoom. Na een snelle aanval wist Aleksandar Stankov de voorzet van Bo Breukers in te tikken (2-0). Daarna kopte verdediger Julien Clout uit een ragfijne hoekschop van Yoëll Henssen de 3-0 tegen de touwen. De mooiste treffer van de avond was de 4-0. Na een mooie actie van Chefrino Eind kon Aleksandar Stankov de 4-0 van dichtbij intikken. De eindstand werd bepaald door Chefrino Eind, die een inzet van Dylan Zwartjes in een woud van benen als laatste aanraakte: 5-0.

Groene Ster – EHC/Heuts 5-0 (1-0). 44. Roy Janssen 1-0, 55. Aleksandar Stankov 2-0, 79. Julien Clout 3-0, 85. Aleksandar Stankov 4-0, 89. Chefrino Eind 5-0. Scheidsrechter: Steve Janssen (Reuver).

Bekijk foto’s Groene Ster – EHC/Heuts (bron: Tom de Cock)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *