Informatie omtrent bezoek bekerwedstrijd Scherpenzeel – Groene Ster

Aanstaande zaterdag 29 augustus 2020 speelt Groene Ster de uitwedstrijd in de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker op bezoek bij hoofdklasser VV Scherpenzeel in Gelderland (aftrap: 17.00 uur). In verband met de coronamaatregelen zijn er aanpassingen voor wat betreft de publieke belangstelling. Groene Ster heeft dan ook slechts de beschikking over een beperkt aantal entreekaarten. Naast een aantal supporters die zoals altijd met de spelersbus meereizen is er slechts uiterst beperkt de mogelijkheid dat Groene Ster supporters op eigen gelegenheid en met eigen vervoer deze wedstrijd kunnen bezoeken. Groene Ster heeft van VV Scherpenzeel slechts een beperkt aantal persoonsgebonden tickets ontvangen, deze personen zullen ook vooraf een registratieformulier/gezondheidsverklaring moeten invullen wat bij het betreden van het sportpark moet worden ingeleverd.

De supporters die met de bus meereizen, zijn verplicht een mondkapje te dragen en ontvangen deze formulieren in de bus. De beperkte groep die op eigen gelegenheid zal reizen en een ticket toegewezen heeft gekregen, ontvangen deze formulieren vooraf. Voor vragen/info hieromtrent stuur een e-mail naar [email protected].

Het bestuur van VV Scherpenzeel heeft ons laten weten dat supporters van Groene Ster die reizen zonder ticket geen toegang kunnen krijgen tot het sportpark gezien het beperkte aantal toeschouwers (350). Zij ontraden dit dan ook.

Lees ook het bericht over de coronamaatregelen op de website van VV Scherpenzeel

Bestuur RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *