TOTO KNVB Beker: Excelsior’31 – Groene Ster op woensdag 7 oktober

Na de zwaarbevochten bekerzege op hoofdklasser Scherpenzeel (2-3) speelt Groene Ster in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker een uitduel in Rijssen (provincie Overijssel) tegen zaterdagderdedivisionist Excelsior’31. Speeldatum van dit duel is op woensdag 7 oktober 2020 (aanvang: 20.00 uur).

Er was een kleine kans dat deze bekerwedstrijd niet gespeeld hoefde te worden, maar door de winst van AZ op Viktoria Plzen zijn de Alkmaarders verzekerd van groepsfase Europa League (mocht Champions League uiteindelijk niet lukken). Een en ander betekent ook dat de bekerwedstrijd Excelsior’31 – Groene Ster definitief doorgang zal vinden. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker, waar ook de betaald voetbalclubs instromen.

Meer informatie over deze wedstrijd en het toegangsbeleid zullen nog nader gepubliceerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *