Groene Ster 2 start bekerpoule met ruime winst

Groene Ster 2 speelde na een gedegen voorbereiding afgelopen zondag het eerste bekerduel van het nieuwe seizoen. Op bezoek bij de nieuwe fusieclub Heksenberg-NEC 2 werd een overduidelijke 1-7 zege behaald. Met name in de eerste helft was het niveauverschil duidelijk te zien getuige de 1-6 voorsprong voor de groen-witten met rust. De doelpunten werden gescoord door Cliff Pötgens, Milan Bos, Anir Mazili, een eigen doelpunt en twee rake vrije trappen van Mo Kourouma. In de tweede helft vond het tweede elftal nog eenmaal het net via een treffer van Emircan Cepni (1-7).

Groene Ster 2 speelt op dinsdagavond 1 september een oefenwedstrijd in Echt tegen EVV O23 (19.30 uur). Zondag 13 september wordt de laatste bekerwedstrijd gespeeld als Groene Ster 2 het Maastrichtse Leonidas-W 2 ontvangt op sportpark Pronsebroek (10.30 uur). Een week later op zondag 20 september opent Groene Ster 2 de competitie in de reserve hoofdklasse met een uitwedstrijd bij Someren 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *