Spelersbus Groene Ster voorzien van borden met clubnaam 

Vanaf het nieuwe seizoen 2020-2021 heeft onze vaste vervoerder en partner Kupers Touringcars uit Weert de spelersbus, waarmee ons eerste elftal en de trouwe supporters naar alle uitwedstrijden worden vervoerd, voorzien van fraaie beletterde borden aan beide kanten van de bus met daarop het Groene Ster logo en naamsvermelding.

Langs deze weg willen wij Kupers Touringcars uit Weert namens bestuur, sponsorcommissie, spelersgroep en staf en supporters enorm bedanken voor deze busborden, die zorgen voor een professionele uitstraling bij uitwedstrijden..

Wilt u ook reizen met een groep per touringcar bekijk dan eens voor elke reis op maat www.kuperstouringcars.nl en stuur vrijblijvend een e-mail naar [email protected].

Ook een woord van dank aan fotograaf Frank Kerbusch voor de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *