Groene Ster 3 bekert verder

Groene Ster 3 bekert verder na een 6-0 overwinning op DVO 4. Na een moeizame start uit bij OVCS 2 op zondag 30 augustus, waar door blessures de wedstrijd begonnen werd met 11 man en na 5 minuten er met 10 man verder gespeeld moest worden, werd door hard werken en de juiste teamspirit een 0-0 gelijkspel uit het vuur gesleept.

De tweede bekerwedstrijd (6 september) thuis tegen Kakertse Boys 2, compleet en gretig, werd aan het doelsaldo gewerkt en werd de basis gelegd voor het doorkomen in de bekercompetitie (9-2).

Met vier punten werd afgelopen zondag het laatste pouleduel ingegaan waar zowel Kakertse Boys 2 als DVO 4 al punten hadden verzameld. Er moest dus gewonnen worden tegen DVO 4. In een sportieve wedstrijd werd ook DVO 4 redelijk eenvoudig aan de kant gezet met een half dozijn treffers en een 6-0 eindstand. Voor de eerste keer in jaren bekert het derde elftal van Groene Ster verder door de poulefase van de beker als koploper te eindigen. Op zondag 18 oktober wordt de bekercompetitie vervolgd met de volgende ronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *