Groene Ster 2 eenvoudig naar knock-outfase beker

Na de 7-1 winst in de eerste poulewedstrijd van de districtsbeker tegen Heksenberg-NEC 2 boekte Groene Ster 2 ook een riante zege in het laatste pouleduel. Op sportpark Pronsebroek werd afgelopen zondag het Maastrichtse Leonidas-W 2 na een 3-0 ruststand uiteindelijk met een 8-0 overwinning aan de kant gezet. Voor rust tekenden Zaid Akachar, Yassir Azzimani en Jordy Mayunga voor de treffers. In de tweede helft werd de doelpuntenproductie op naam gezet van Zaid Akachar (2x), Semm van Dijk (2x) en Vincent Smeets.

Groene Ster 2 plaatst zich daarmee eenvoudig voor de volgende bekerronde, welke gepland staat voor zondag 18 oktober 2020. Komende zondag 20 september opent Groene Ster 2 de competitie in de reserve hoofdklasse met een uitduel bij Someren 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *