Groene Ster krijgt VV Gemert op bezoek

Komende zondag ontvangt Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek oude bekende Gemert (aftrap: 14.30 uur). Op de derde speeldag van de nog prille competitie van de Derde Divisie zondag als vanouds weer een interessante clash tussen twee ploegen die elkaar doorgaans geen duimbreed toegeven.

Na de zeperd in Beverwijk zal hoofdtrainer Maurice Verbunt met zijn selectie de komende twee thuisduels (Gemert en Quick) aangrijpen om voor de winst te strijden. Elke wedstrijd in de Derde Divisie is weer een nieuwe sportieve uitdaging, zo ook komende zondag als Gemert de tegenstander is. Beide ploegen komen elkaar al jarenlang tegen in de hoofdklasse B en nu in het tweede seizoen in de Derde Divisie zondag. De Gemertenaren begonnen aan de competitie met een nederlaag in Utrecht bij Hercules (2-0), waarna afgelopen zondag het eerste punt kon worden begroet tegen het Haagse Quick (1-1). Groene Ster en Gemert troffen elkaar acht maanden geleden voor het laatst op zondag 26 januari 2020. Groene Ster boekte toen de eerste driepunter van het nieuwe jaar door Gemert in Heerlerheide met 2-0 te verslaan via doelpunten van Thom Vluggen en Chefrino Eind. In Gemert trokken de zwart-witten aan het langste eind met een 3-1 thuiswinst. Beide ploegen hielden elkaar vorig seizoen dus netjes in evenwicht voor wat betreft het onderlinge resultaat.

Zondagmiddag een hernieuwde ontmoeting, waar ten opzichte van het eerdere treffen van dit jaar in beide ploegen de nodige nieuwe spelers aan de aftrap zullen verschijnen. Zo nam Gemert afscheid van het spitsenkoppel Van Pol/Kemper en bouwt Groene Ster na een lange voorbereiding met een deels vernieuwd elftal aan stabiliteit om goed voor de dag te komen in de competitie. Het vertoonde spel in de tweede helft in het verloren duel tegen DEM (3-1), waar jammerlijk de kansen op gelijkmaker niet werden omgezet in de score, zal voor de technische staf voldoende aanknopingspunten moeten geven om op voort te borduren in het thuisduel op eigen veld tegen Gemert. Scheidsrechter Jerôme Vries, die ook het eerdere treffen Groene Ster – Gemert in januari 2020 floot, zal zondag om 14.30 uur in Heerlerheide voor de eerste balomwenteling fluiten.

Wij nodigen iedereen van harte uit om zondagmiddag naar sportpark Pronsebroek te komen om het vlaggenschip van Groene Ster te ondersteunen als 12e man. De inachtneming van de coronamaatregelen is daarbij van belang. Zorg dat je erbij bent!

Coronamaatregelen bij RKSV Groene Ster:

* Voor toeschouwers geldt zondag een verplichte registratie (naam en telefoonnummer) bij de ingang van het sportpark.

Op onze hele accommodatie, binnen en buiten, geldt dat iedereen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houdt tot personen van 13 jaar en ouder.

* Op advies van de KNVB zal er geen pupil van de week zijn in verband met de corona-maatregelen.

* Langs het veld staan markeringen op de publieksafrastering waar toeschouwers mogen staan. Op de tribune dient uiteraard ook 1,5 meter afstand in acht te worden genomen.

* Kom niet naar onze accommodatie indien er sprake is van verkoudheid, hoesten, benauwdheid, of koorts. Ook bij milde klachten. Blijf ook thuis wanneer er iemand binnen het gezin koorts heeft (38 Cº). Zijn er 24 uur geen klachten, dan ben je weer welkom.

* Ben jij of iemand binnen je gezin getest, dan blijf je thuis en bezoek je onze accommodatie pas als de test negatief is.

* Neem altijd de geldende veiligheids- en hygiëneregels in acht die opgesteld zijn door het RIVM.

* Is iemand in jouw huishouden positief getest of heb je nauw contact gehad met een besmet persoon, dan blijf je 10 dagen in quarantaine voordat je onze accommodatie bezoekt.

* Dit geldt ook wanneer je recent een oranje gebied in het buitenland bezocht hebt en 13 jaar of ouder bent.

Werk allen mee en neem je eigen verantwoording! Het is even anders dan anders, maar we hopen met zijn allen op een mooie zondagmiddag.


Zondag 20 september 2020

Groene Ster – Gemert

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Jerôme Vries uit Bunde

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 3 Quick OSS’20 14.00 uur
20-09-2020 OFC Hollandia 14.30 uur
Periode 1 UNA Hoogland 14.30 uur
Unitas DEM 14.30 uur
Groene Ster Gemert 14.30 uur
ADO’20 EVV 14.00 uur
HSC’21 Blauw Geel’38/JUMBO 14.30 uur
Hercules JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
Westlandia Dongen 14.00 uur

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *