Groene Ster start MO19-1 team 

Tijdens een bijeenkomst met een groot aantal (oud) speelsters van Groene Ster is het besluit genomen om een team MO19-1 (geboortejaar 2002 en 2003) te gaan samenstellen. Dit team zal tot het einde van het jaar wekelijks gaan trainen en vriendschappelijke wedstrijden spelen. In de tweede competitiehelft (start januari 2021) zal dit team deelnemen aan de KNVB competitie. Het meidenteam is echter nog op zoek naar een aantal sportieve versterkingen. Ook zijn wij nog bezig de staf compleet te maken.

Heb jij als speelster of staflid interesse om dit talentvolle team te komen versterken? Stuur dan even een e-mail naar [email protected] of kom je aanmelden op ons sportpark bij Groene Ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *