Groene Ster moet goede gevoel vasthouden tegen Quick

Op de laatste zondag van september ontvangt Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek het Haagse Quick (aftrap: 14.30 uur). Na de afgetekende 3-0 thuiszege op Gemert zal Groene Ster het goede gevoel willen vasthouden en thuis tegen de Haantjes voor de volle winst willen gaan.

In de afgebroken competitie 2019-2020 troffen Groene Ster en Quick elkaar eenmaal. In Heerlerheide werd een minimale 1-0 zege behaald. Een doelpunt van Cem Unal in de eerste helft bleek achteraf voldoende in een gelijkopgaand duel waarin de Hagenezen in het tweede deel een optisch overwicht niet konden uitdrukken in doelpunten. In de nieuwe competitie staat Quick (plek 7) een plekje achter Groene Ster (plek 6) in de nog prille stand van de Derde Divisie zondag. De ploeg van de ervaren trainer Paul van der Zwaan startte met een indrukwekkende 4-0 winst op DEM, daarna volgde een gelijkspel (1-1) op bezoek bij Gemert en afgelopen zondag werd de eerste nederlaag (1-3) geslikt tegen de gedoodverfde titelkandidaat OSS’20. Quick zal de verre trip vanuit de Hofstad naar Heerlerheide derhalve met een positief resultaat willen afsluiten.

Groene Ster boekte afgelopen zondag een prima 3-0 zege op Gemert. Aanvallend werd er op de juiste momenten toegeslagen en in de tweede helft had de score zelfs hoger kunnen uitvallen. Een zege die voor vertrouwen zorgt in de ploeg van Maurice Verbunt, die ook tegen Quick weer vanuit eigen kracht voor de driepunter zal willen gaan. Die drijfveer zal beginnen met de mouwen op te stropen tegen een opponent die verzorgd voetbal nastreeft. Arbiter Barry Huizinga, hij floot vorig seizoen het laatste thuisduel van Groene Ster tegen FC Lienden, zal de reis maken vanuit Leeuwarden naar Heerlerheide om Groene Ster – Quick vanaf 14.30 uur in goede banen te leiden.

Wij nodigen iedereen van harte uit om zondagmiddag naar sportpark Pronsebroek te komen om het vlaggenschip van Groene Ster te ondersteunen als 12e man. De inachtneming van de coronamaatregelen is daarbij van groot belang. Zorg dat je erbij bent!

Coronamaatregelen bij RKSV Groene Ster:

* Voor toeschouwers geldt zondag een verplichte registratie (naam en telefoonnummer) bij de ingang van het sportpark.

Op onze hele accommodatie, binnen en buiten, geldt dat iedereen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houdt tot personen van 13 jaar en ouder.

* Op advies van de KNVB zal er geen pupil van de week zijn in verband met de corona-maatregelen.

* Langs het veld staan markeringen op de publieksafrastering waar toeschouwers mogen staan. Op de tribune dient uiteraard ook 1,5 meter afstand in acht te worden genomen.

* Kom niet naar onze accommodatie indien er sprake is van verkoudheid, hoesten, benauwdheid, of koorts. Ook bij milde klachten. Blijf ook thuis wanneer er iemand binnen het gezin koorts heeft (38 Cº). Zijn er 24 uur geen klachten, dan ben je weer welkom.

* Ben jij of iemand binnen je gezin getest, dan blijf je thuis en bezoek je onze accommodatie pas als de test negatief is.

* Neem altijd de geldende veiligheids- en hygiëneregels in acht die opgesteld zijn door het RIVM.

* Is iemand in jouw huishouden positief getest of heb je nauw contact gehad met een besmet persoon, dan blijf je 10 dagen in quarantaine voordat je onze accommodatie bezoekt.

* Dit geldt ook wanneer je recent een oranje gebied in het buitenland bezocht hebt en 13 jaar of ouder bent.

Werk allen mee en neem je eigen verantwoording! Het is even anders dan anders, maar we hopen met zijn allen op een mooie zondagmiddag.


Zondag 27 september 2020

Groene Ster – Quick

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Barry Huizinga uit Leeuwarden

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 4 Groene Ster Quick 14.30 uur
27-09-2020 Hoogland HSC’21 14.00 uur
Periode 1 Hollandia ADO’20 14.00 uur
OSS’20 OFC 14.30 uur
Gemert Westlandia 14.00 uur
DEM UNA 14.00 uur
Dongen Hercules 14.00 uur
JOS Watergraafsmeer Unitas 14.00 uur
Blauw Geel’38/JUMBO EVV 14.30 uur

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *