Luigi’s matchday dinner een succes

Op zondag 20 september stond na afloop van de wedstrijd Groene Ster – Gemert de eerste activiteit op het programma. Luigi Pescarolo en zijn vrouw Nicole hadden een heerlijke Italiaanse maaltijd Cucina Italiana gekookt. Samen met de collega-beheerders en vrijwilligers werden maar liefst zeventig liefhebbers voorzien van een heerlijke maaltijd. Daarnaast zorgde de 3-0 overwinning van het eerste elftal, het schitterende nazomer weer en de muzikale klanken van de jeugdige DJ Eyan voor een prima muzikale omlijsting.

Langs deze weg een woord van dank aan ieder die heeft bijgedragen aan het slagen van deze dag, maar zeker ook aan al onze leden en supporters die samen met het eerste elftal aanwezig waren. Op naar de volgende activiteit op zondag 11 oktober na afloop van de derby tegen EVV.

Volg onze website en social media voor nadere informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *