Groene Ster en HIT Profit blijven verbonden

Ook de komende twee seizoenen is HIT Profit als partner aan RKSV Groene Ster verbonden. En daar zijn wij erg blij mee. Hakim Ben Salah van HIT Profit legt uit waarom: “Een verlenging van twee jaar toont aan dat wij beide de meerwaarde zien van onze samenwerking. Veel sponsoren hebben zich al bij ons aangesloten en helpen wij met energiezaken en verduurzaming. De businessclub onderscheidt zich door de informele sfeer die er heerst en dat past bij onze manier van zaken doen. Wij verheugen ons op een sportief en succesvol seizoen.”

Jos Op ’t Eijnde, voorzitter van RKSV Groene Ster: “Dit seizoen gaan wij er weer voor de volle 100% tegenaan, daarbij hebben we alle sponsoren nodig om dit extra te benadrukken en te stimuleren. Een aantal sponsoren maakt al gebruik van de diensten van HIT Profit, met resultaat! Voor ons een belangrijke reden om de samenwerking voort te zetten de komende jaren.”

Voor nadere informatie bekijk www.hitsports.nl of stuur een e-mail naar Hakim Ben Salah ([email protected])

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *