Zuidlease topsponsor bij RKSV Groene Ster

Recent is Zuidlease een 3-jarige sponsorovereenkomst met RKSV Groene Ster aangegaan. Lester Wintjens, accountmanager Parkstad Limburg bij Zuidlease, zal regelmatig aanwezig zijn bij wedstrijden en sponsorbijeenkomsten. Hij geeft aan: “Wij hebben gekozen voor Groene Ster vanwege de professionele opzet van de sponsoring in combinatie met een informele sfeer. Daar herken ik Zuidlease in. Ook wij opereren professioneel maar het liefst in een informele setting. Vanuit de MVO-gedachte levert Zuidlease graag een bijdrage aan maatschappelijke, culturele en sportieve initiatieven. Sponsoring van Groene Ster past uitstekend in dat plaatje”.

Zuidlease is al bijna 30 jaar de leasemaatschappij voor het Zuiden. Ze zijn specialist in mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan dienstverlening geven zij optimaal invulling aan mobiliteitswensen, of het nu om operationele lease, financial lease of wagenparkbeheer gaat. Lester vult aan: “Wij zijn geen trendsetter, maar wel trendvolger. Ook bij ons is het mogelijk om, naast de traditionele personenauto of bedrijfswagen, een fiets of deelauto te leasen. Belangrijkste voor ons is wat de relatie wil, ik zorg er dan samen met mijn collega’s voor dat we maatwerk in mobiliteit bieden. Het warme bad dat ik heb ervaren toen ik bij Groene Ster kwam, dat gevoel willen wij onze relaties geven.”

Groene Ster-voorzitter Jos Op ’t Eijnde: “Wij danken Zuidlease voor de ondersteuning aan onze vereniging. Bestuur en sponsorcommissie werken met veel ambitie om partners aan onze grote vereniging te binden. Dat onze professionele opzet van sponsoring in combinatie met een informele sfeer tijdens ons netwerkontbijt en sponsorbijeenkomsten aanslaat bij onze partners is fantastisch. Ook wij verrichten, net als Zuidlease, maatwerk naar onze relaties. Groene Ster zal zich dan ook inspannen voor business to business binnen haar netwerk voor het in positie brengen van Zuidlease.”Zuidlease is al bijna 30 jaar dé leasemaatschappij voor het Zuiden. Wij zijn specialist in mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan dienstverlening geeft ons team optimale invulling aan al uw mobiliteitswensen of het nu om operationele lease, financial lease of wagenparkbeheer gaat. In de spits staat Lester Wintjens, accountmanager voor Parkstad Limburg én enthousiast supporter van Groene Ster. Hij zorgt, in overleg met u, voor maatwerk in mobiliteit op basis van onze kernwaarden:

Persoonlijk – Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, het maakt samenwerken eenvoudiger en directer. De snelheid van handelen wordt bevorderd als je elkaars partner bent en aan dezelfde kant van de tafel zit.

Betrokken – Of het nu om één auto of om een wagenpark van 50 auto’s gaat, u krijgt van Zuidlease dezelfde service.

Creatief – “Out of the box” denken zit in ons bloed. Uw mobiliteitswens is voor ons een uitdaging om onze toegevoegde waarde te tonen. Laat u verrassen door ons antwoord op uw vraag.

Toegankelijk – Zuidlease is een platte organisatie. Door de korte lijnen kunnen wij snel beslissingen nemen. Van medewerker tot directeur, iedereen is snel bereikbaar om u van dienst te zijn.

Transparant – We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Onze voorwaarden zijn helder, u weet vooraf waar u aan toe bent.

Meedenkend – Leasen is maatwerk. Voor ons is het belangrijk om samen met u optimaal invulling te geven aan uw mobiliteitswens.

Flexibel – Handelen in de geest van het contract, dat is onze visie. Uiteraard hebben wij algemene voorwaarden, deze vormen echter het kader waarbinnen wij opereren.

Concurrerend – We zijn eerlijk: we willen niet bekend staan als de goedkoopste leasemaatschappij . We bieden echter wel de beste service. Gaat u voor prijs of voor kwaliteit?

Zuidlease, de sleutel naar onbezorgde mobiliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *