Volg Groene Ster – EVV LIVE !

Zondagmiddag 11 oktober 2020 wordt de enige Limburgse derby in de Derde Divisie zondag gespeeld tussen Groene Ster en EVV Echt. Op sportpark Pronsebroek wordt om 14.30 uur afgetrapt tussen de twee hoogst spelende amateurclubs. Helaas wordt deze editie vanwege de coronamaatregelen zonder publiek gespeeld.

Met dank aan Moonen Movies, L1 Radio & Televisie en hoofdsponsor Geelen Vastgoed & Bouw is er echter voor de thuisblijvers zondagmiddag een livestream beschikbaar op YouTube om de wedstrijd thuis live te volgen.

Tevens is de Limburgse derby Groene Ster – EVV de ‘wedstrijd van de week’ bij het nieuwe sportprogramma AvondGasten Sport van L1. Dit programma is e

LIVESTREAM:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *