Bekerduel UNA – Groene Ster verplaatst naar 1 of 2 december 2020

Na de kwalificatierondes voor amateurclubs begint deze maand het hoofdtoernooi om de TOTO KNVB Beker. Alle wedstrijden uit de eerste ronde zouden op 26, 27 en 28 oktober worden gespeeld, maar amateurclubs mogen de komende vier weken geen wedstrijden spelen en zelfs niet trainen in teamverband. De KNVB heeft daardoor besloten dat aan het einde van deze maand alleen de bekerduels worden afgewerkt waarin clubs uit het betaald voetbal elkaar treffen. De bekerduels waarbij amateurteams zijn betrokken, worden uitgesteld naar 1 en 2 december 2020. Op 31 oktober 2020 wordt al geloot voor de tweede bekerronde.

Het bekerduel van Groene Ster in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op bezoek bij competitiegenoot UNA in Veldhoven is dus verplaatst naar 1 of 2 december 2020.

Amateurclubs worden uit het toernooi om de TOTO KNVB Beker gezet als de overheid de nieuwe coronamaatregelen verlengt die voor de sport gelden. Als ze dan op 1 en 2 december nog steeds niet mogen voetballen, worden de 26 amateurclubs die zich hebben geplaatst voor het hoofdtoernooi uitgesloten van verdere deelname.

*Update: Het bekerduel UNA – Groene Ster wordt gespeeld op woensdagavond 2 december 2020. Aanvang op sportpark Zeelst in Veldhoven is om 19.45 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *