Mixed mini veld toernooi O12 t/m O17 Jongens en Meisjes

Geachte ouders verzorgers en leiders / trainers van JO12 tm JO17,
Zoals eerder gecommuniceerd, organiseren wij aanstaande zaterdag 7 november een mixed mini veld toernooi. Dit toernooi gaat door met wel enkele aandachtspunten in verband met de verscherpte maatregelen. We splitsen het op in drie groepen.

Groep JO12/13 en MO13 aanvang 12:45 uur, einde 14:45 uur. (Jeugdveld en pupillenveld)

Groep JO15 en MO15 aanvang 12:45 uur, einde 14:45 uur.ย  (Hoofdveld)

Groep JO17 en MO17 aanvang 15:00 uur, einde 17:00 uur.

Wij vragen iedereen op tijd aanwezig te zijn, maar zeker niet te vroeg. Maximaal 10 minuten voor aanvang. Geheel aangekleed in trainingskleding.

Ingang is de hoofdingang. Komt u uw kind ophalen, wacht dan op de parkeerplaats.

Het hoofdveld is van buiten de accommodatie slechts heel beperkt zichtbaar. Wij vragen zeker met het oog op de verscherpte groepsgrootte de spelers zoveel mogelijk op de fiets te komen. Ouders die hun kinderen afzetten wordt verzocht weer naar huis te gaan en de kinderen op de eindtijd op te komen halen. Voorkom boetes vanwege overschrijding van de maximale groepsgrootte van 2 personen en blijf niet kijken rondom de accommodatie. Dit is uw eigen verantwoording.

De groepsgrootte van 2 personen geldt voor en na afloop van deze activiteit ook voor onze leiders. Tijdens de activiteit houden leiders ook 1,5 meter afstand naar elkaar.

Omdat de KNVB en de overheid sporten, ondanks alle beperkingen, willen blijven stimuleren, hebben wij besloten deze dag in deze vorm door te laten gaan.

Wij hopen dat de kinderen er zaterdag van genieten.

Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *