Voetbalclinic JO7 t/m JO11 in samenwerking met Soccer Champions

Geachte ouders verzorgers en leiders / trainers van JO7 tm JO11,

Zoals eerder gecommuniceerd, organiseren wij aanstaande zaterdag 7 november een voetbalclinic in samenwerking met voetbalschool Soccer Champions. Deze clinic gaat door met wel enkele aandachtspunten in verband met de verscherpte maatregelen.

We splitsen het op in twee groepen.

Groep JO7, JO8 en JO9, aanvang 09:30 uur, einde 10:45 uur.

Groep JO10 en JO11, aanvang 11:00 uur, einde 12:15 uur.

Wij vragen iedereen op tijd aanwezig te zijn, maar zeker niet te vroeg. Maximaal 5 minuten voor aanvang. Geheel aangekleed in trainingskleding.

Ingang is de hoofdingang. Uitgang zoals tijdens trainingen, op de parkeerplaats.

Activiteit is op het hoofdveld. Dit veld is van buiten de accommodatie slechts heel beperkt zichtbaar. Wij vragen zeker met het oog op de verscherpte groepsgrootte van 2 personen nadrukkelijk aan alle ouders om de kinderen af te zetten, zelf naar huis te gaan en de kinderen op het hierboven vermelde tijdstip weer af te halen. Voorkom boetes vanwege overschrijding van de maximale groepsgrootte van 2 personen en blijf niet kijken rondom de accommodatie. Dit is uw eigen verantwoording.

De groepsgrootte van 2 personen geldt voor en na afloop van deze activiteit ook voor onze leiders. Tijdens de activiteit houden leiders ook 1,5 meter afstand naar elkaar.

Omdat de KNVB en de overheid sporten, ondanks alle beperkingen, willen blijven stimuleren, hebben wij besloten deze dag in deze vorm door te laten gaan.

Wij hopen dat de kinderen er zaterdag van genieten.

Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *