Clinic en minitoernooi voor 250 jeugdleden succesvol 

Onder zonnige weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag 7 november voor ruim 250 jongens en meisjes van de Groene Ster-jeugd een sportief evenement georganiseerd op sportpark Pronsebroek. In de ochtenduren vond er voor de jeugd van O7 tot O11 een geslaagde clinic plaats die georganiseerd werd door de mannen van onze partner voetbalschool Soccer Champions. Ruim 100 pupillen namen deel.

Voetbalschool Soccer Champions kijkt ook tevreden terug op deze dag: “De kinderen hebben enorm veel plezier gehad, veel geleerd en heel hard gewerkt! Heel veel complimenten naar alle spelers. Wij bedanken Groene Ster voor de gastvrijheid en alle trainers van Soccer Champions en Groene Ster.”

In de middaguren stonden er gemengde minitoernooien op het programma voor de jeugd O13 tot O19. Jeugdcoördinator Patrick van Tilburg, die de toernooien organiseerde, zag ruim 150 jongens en meisjes deelnemen.

Een woord van dank aan voetbalschool Soccer Champions en aan al onze jeugdtrainers en kaderleden die aan deze succesvolle dag hebben meegewerkt.

Ook een compliment aan iedereen (met name de ouders) die de geldende maatregelen en richtlijnen van de overheid in verband met corona in acht hebben genomen.


Willen jullie meer informatie over het trainen als een echte kampioen? Neem dan een kijkje op www.soccerchampions.nl

Verder is Soccer Champions veel te vinden op social media waar leuke maar vooral leerzame trainingsvideo’s / challenges / winacties en nog veel meer staan!

Tiktok: soccerchampions_vs
Instagram: soccerchampions_vs
Facebook: Voetbalschool Soccerchampions
LinkedIn: Voetbalschool Soccerchampions

www.soccerchampions.nl
[email protected]
+31 6 26 80 77 09

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op!

Work hard, dream big and become a champion 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *