Alternatieve trainingen voor Groene Ster 1 en 2

In deze moeilijke tijd waarin de coronamaatregelen nog eens aangescherpt werden voor wat betreft het sporten van senioren is het vooral zoeken naar mogelijkheden om te blijven trainen.

De staf van ons eerste en tweede elftal hebben hier inventief op ingespeeld. Zo heeft ons eerste en tweede elftal al een keer mogen trainen bij onze fysiopartner Wijkel Groep. Hier hebben de spelers op individuele basis kunnen werken aan kracht en core stability. Spelers werden door een fysiotherapeut begeleid en uitgedaagd. Het was mooi om te zien hoe fanatiek de groep op een andere manier bezig was om zich fit te houden.

Afgelopen vrijdag is ons eerste elftal ook welkom geweest bij Crossfit Posterus in Brunssum. In een geweldige locatie is er in 2016 een kerk omgebouwd in een Crossfit box. Ook hier hebben onze spelers onder begeleiding van Rik een individueel programma afgewerkt. Het programma was specifiek op voetbal gerelateerde krachtoefeningen gemaakt.

Uiteraard willen wij als Groene Ster Wijkel Groep en Crossfit Posterus bedanken voor hun kundige begeleiding en gastvrijheid. De staf van beide teams vond het een meerwaarde om op deze manier gebruik te kunnen maken van hun diensten. Je zag een mooie samenwerking ontstaan die heel veel waard is. Zo zie je dat deze moeilijke tijd ook weer iets moois kan creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *