Aanvoerder Maikel van Kesteren neemt afscheid als speler

Groene Ster moet het vanaf de zomer van 2021 doen zonder Maikel van Kesteren. De aanvoerder van de Limburgse formatie heeft in een gesprek met de leiding van de club uit de Derde Divisie laten weten afscheid te nemen van de vereniging aan het einde van het lopende seizoen.

Van Kesteren was maar liefst veertien seizoenen als speler actief voor de succesvolle amateurclub. Hij werd in die tijd tweemaal kampioen (Eerste klasse en Hoofdklasse) en won tweemaal de districtsbeker met Groene Ster. Ook werden de laatste jaren diverse bekersuccessen bereikt, hetgeen wedstrijden tegen eredivisieclubs Heerenveen, VVV en AZ opleverden. De sportieve toekomst van de speler is nog niet bekend, een langer verblijf bij Groene Ster in een andere functie is niet bij voorbaat uitgesloten. ,,Ik ben er nog niet helemaal uit. Ik ben met de club in gesprek op welke manier wij hier eventueel invulling aan kunnen geven. Het liefst zou ik namelijk nog een of twee seizoenen op een lager niveau blijven voetballen, mits ik blessurevrij blijf. De komende tijd zal ik wel zien waar ik mijn carrière als speler op een lager niveau kan vervolgen. Bij Groene star zal het daarnaast In eerste instantie waarschijnlijk gaan om een rol op de achtergrond. Ik blijf na al die jaren, in welke vorm dan ook, betrokken bij Groene Ster, waar ik een groot deel van mijn leven een fantastische tijd heb gehad”, aldus Van Kesteren tegenover Voetbal247.

Het laatste seizoen in het shirt van Groene Ster wil Van Kesteren waardig afsluiten. ,,Voor nu ben ik er vooral op gericht om met Groene Ster dit seizoen in de Derde Divisie zo hoog mogelijk te eindigen. De goede competitiestart smaakt naar meer en ik wil vooral eerst het huidige seizoen zo goed mogelijk afsluiten.”

(voetbal247.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *