Pieten-voetbal-training bij Groene Ster op zaterdag 5 december

De Pieten helpen de Sint ieder jaar om het Sinterklaasfeest een groot succes te maken. Wat niet iedereen weet, is dat Pieten zelf ook graag voetballen. Zo graag zelfs, dat ze de JO7 t/m JO11-jeugd van Groene Ster een heuse Pieten-voetbal-training willen geven. Op zaterdag 5 december gaat dit gebeuren.

Er zullen diverse Pieten aanwezig zijn. Zo heeft de keeper van FC Pietelona al toegezegd aanwezig te zijn. Tevens verwachten we een paar stervoetballers van Pietenoord. Dat zijn Pieten die echt heel goed kunnen voetballen.

Samen met enkele trainers Pieten zetten ze deze ochtend een circuit voor de kinderen uit met 8 spelvormen, waarin de kinderen naast voetbalkwaliteiten ook getraind worden in Pietkwaliteiten. Een leuke afwisselende spellendag waarvoor al onze JO7 t/m JO11-leden van harte uitgenodigd worden om deel te nemen.

JO7/8/9: aanvang 10:00 uur

JO10/11: aanvang 11:30 uur

Kom niet te vroeg, maar zorg dat je circa 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. Ingang is de hoofdingang, ophalen van de kinderen een uur later op de inmiddels gebruikelijke plek op de parkeerplaats.

Wij wensen onze leden veel plezier aanstaande zaterdag.

De jeugdcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *