Vacature: Functie schoonmaak kantine en kleedaccommodatie Groene Ster

Groene Ster is met ingang van 1 januari 2021 op zoek naar een medewerker / medewerkster of een echtpaar die verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse schoonmaak van kantine (exclusief keuken en buffet) en kleedaccommodatie. In principe zijn de werktijden/dagen voor deze vacature in onderling overleg in te vullen. Wij zoeken clubmensen, die samenwerken met de overige vrijwilligers en verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

Voor deze functie binnen Groene Ster is een vergoeding beschikbaar, al doen wij met nadruk een beroep op personen die iets willen betekenen voor Groene Ster. Heeft u interesse en/of wenst u meer informatie? Stuur een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op met voorzitter Jos Op ’t Eijnde (06-10017082).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *