Pieten voetbaltraining en clinic Soccer Champions succesvol

Onder gezonde winterse weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag 5 december voor ruim 200 jongens en meisjes van de Groene Ster jeugd een sportief evenement georganiseerd op sportpark Pronsebroek.

In de ochtenduren vond er voor de jeugd van O7 tot O11 een succesvolle PIETEN VOETBALTRAINING plaats in circuitvorm. Waarbij naast de jeugdleiders en coördinatoren Daniël Simons en Dave Schepers ook de activiteiten-Pieten Joyce Koch, Tanja Dierx en doelman Justin Dierx en de sterk voetballende Pieten van Groene Ster 1, trainer Maurice Verbunt en de spelers Bo Breukers, Danny Stassar en Vincent Smeets (Groene Ster 2) hun voetballende kwaliteiten toonden aan de jongste jeugd. De activiteitencommissie (Petra en Jessica Vondenhoff) zorgden voor de snoep traktaties voor alle deelnemers.

In de middaguren vond er opnieuw een geslaagde clinic plaats die georganiseerd werd door de mannen van onze partner voetbalschool Soccer Champions. Ditmaal voor de jeugdteams jongens en meisjes van de O13 en O15 teams.

Voetbalschool Soccer Champions kijkt ook tevreden terug op deze tweede dag: “Ook de oudere jeugd heeft enorm veel plezier gehad, veel geleerd en heel hard gewerkt! Heel veel complimenten naar alle spelers. Wij bedanken Groene Ster voor de gastvrijheid en alle trainers van Soccer Champions en Groene Ster.”

Jeugdcoördinator Patrick van Tilburg, die de teams samen stelde die aan de clinic deelnamen, zag ruim 75  jongens en meisjes deelnemen.

Een woord van dank aan ieder die aan deze succesvolle dag hebben meegewerkt. Voetbalschool Soccer Champions en aan onze coördinatoren, jeugdtrainers, kaderleden, trainer en spelers van Groene Ster 1 en 2, de activiteitencommissie en Angelique van Tilburg die samen met Ben Versteeg zorgde dat er voor alle deelnemers chocolademelk, ranja en speculaas was.

Ook een compliment aan iedereen (met name de ouders) die de geldende maatregelen en richtlijnen van de overheid in verband met corona in acht hebben genomen.


Willen jullie meer informatie over het trainen als een echte kampioen? Neem dan een kijkje op www.soccerchampions.nl

Verder is Soccer Champions veel te vinden op social media waar leuke maar vooral leerzame trainingsvideo’s / challenges / winacties en nog veel meer staan!

Tiktok: soccerchampions_vs
Instagram: soccerchampions_vs
Facebook: Voetbalschool Soccerchampions
LinkedIn: Voetbalschool Soccerchampions

www.soccerchampions.nl
[email protected]
+31 6 26 80 77 09

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op!

Work hard, dream big and become a champion 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *