Fotodag bij Groene Ster jeugd (1)

De creativiteit bij ons jeugdkader is enorm groot in deze tijd van noodzakelijke beperkingen door corona. Op zaterdag 21 november organiseerden de coördinatoren Daniël Simons en Dave Schepers een professionele fotosessie, waarbij van alle jeugdspelers portretfoto’s zijn gemaakt, teamfoto’s en foto’s van alle jeugdleiders per leeftijdscategorie.

Onze dank aan de ouders/jeugdleider Linda Janssen en Hajo Beckers die alle foto’s hebben gemaakt.

In dit eerste bericht stellen wij aan u voor de jeugdleiders van de groepen JO7, JO8 en JO9 en presenteren wij de teamfoto’s van de JO7, JO8 en JO9 teams. Onder het kopje Teams – Jeugd op onze website zijn de elftalfoto’s ook terug te vinden bij elke leeftijdscategorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *