Traditionele Heilige Mis op Tweede Kerstdag gaat door

De coronamaatregelen hebben uiteraard ook gevolgen voor de traditionele activiteiten binnen RKSV Groene Ster rondom Kerstmis en Nieuwjaar. Helaas is er geen kaartavond, kaderbijeenkomst / oudejaarstreffen en ook geen nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2021. Ook de traditionele Heilige Mis op Tweede Kerstdag ziet er anders uit. In de Corneliuskerk zal dit jaar geen Heilige Mis zijn op Tweede Kerstdag. Toch willen wij deze traditie vooralsnog niet verloren laten gaan. Door het samenvoegen van meerdere parochies is er Tweede Kerstdag alleen een Heilige Mis in de Gerarduskerk op Heksenberg om 10.30 uur. Tijdens deze viering zullen de overleden leden van RKSV Groene Ster worden herdacht en zal Ben Hoofs zorgdragen voor de traditionele Groene Ster gerelateerde lezing. Na afloop van deze mis zullen wij een bezoek brengen aan de begraafplaats te Heerlerheide. Er is geen koffietafel en gezellig samenzijn, de coronamaatregelen laten dit niet toe. Ondanks de beperkingen willen wij deze al 95 jaar oude traditie overeind houden voor onze leden en familie.

Zaterdag 26 december Tweede Kerstdag

10.30 uur

Heksenberg

Viering m.m.v. harmonie St. Gerardus. Voor de levende en overleden leden van voetbalvereniging RKSV Groene Ster Heerlerheide; Zld ouders Leunissen-Sijben en ouders Vrolings-Stassen en familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *