Kerstboodschap 2020: RKSV Groene Ster bedankt leden, partners & sponsoren

Beste partner/sponsor en lid van RKSV Groene Ster,

Het jaar 2020 is bijna ten einde en gaat de geschiedenisboeken in als het ‘coronajaar’. Ook voor ons als voetbalvereniging RKSV Groene Ster uit Heerlerheide. Een jaar in schril contrast met 2019 waarin Groene Ster tal van successen op sportief gebied boekte.

Slechts vier maanden competitievoetbal in 2020 is niet wat de voetballiefhebber voor ogen had voorafgaand aan het nieuwe jaar. Niet alleen op sportief vlak gooide corona roet in het eten. Ook het lange tijd dicht blijven van de kantine heeft een grote impact en zorgde voor een aanzienlijke financiële aderlating. Een compliment gaat uit naar onze partners/sponsoren die ons trouw zijn gebleven en al onze leden die allen lid zijn gebleven en hun contributie hebben betaald in deze periode. Daarmee hebben onze partners/sponsoren en leden een enorme solidariteit aan onze vereniging getoond, waar wij als bestuur en sponsorcommissie enorm trots op zijn.

RKSV Groene Ster bedankt alle sponsoren/partners, leden van het netwerkontbijt en begunstigers die Groene Ster ook in deze moeilijke periode trouw zijn gebleven. Wij hopen in 2021 snel weer de mogelijkheid te hebben om jullie uit te nodigen en samen te komen op sportpark Pronsebroek om in te halen wat wij allen gemist hebben. Tevens om onze waardering te kunnen uitspreken middels een samenzijn en een passende attentie en daarmee de sterke band nog nader te benadrukken.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2021. Maar zorg er met zijn allen voor, gezondheid staat in alles voorop.

Bekijk hieronder het digitale dankwoord en de kerstgroet van alle geledingen binnen onze vereniging van hoofdtrainer tot voorzitter en van jeugdcoördinator tot communicatie & PR-man.

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur en sponsorcommissie RKSV Groene Ster

Jos Op ’t Eijnde
Voorzitter

(Met dank aan Moonen Movies)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *