Selectienieuws: Swen Cornelissen en Yoëll Henssen willen stappen blijven maken bij Groene Ster

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2021-2022. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit derde bericht twee aanvallend ingestelde spelers die zich dit seizoen als nieuwkomer prima hebben gemanifesteerd bij Groene Ster.

Swen Cornelissen
De talentvolle vleugelaanvaller Swen Cornelissen is bezig aan zijn eerste seizoen bij Groene Ster en zal daar in voetbaljaargang 2021-2022 een passend vervolg aan geven. De 23-jarige aanvaller heeft op een gedreven manier succesvol invulling gegeven aan de mooie vervolgstap in zijn voetbalcarrière. Na in de voorbereiding al een viertal treffers te hebben gescoord, bekroonde Swen ook in de vijf gespeelde competitiewedstrijden zijn inzet en kwaliteiten met twee belangrijke doelpunten thuis tegen Gemert en op bezoek bij OFC in Oostzaan. Zowel binnen als buiten het veld voelt de ambitieuze Swen Cornelissen, die onlangs nog een sponsorwandeling liep voor het goede doel, zich prima thuis op sportpark Pronsebroek.

Yoëll Henssen
De 20-jarige Yoëll Henssen maakte dit seizoen de overstap van tweedeklasser Lindenheuvel-Heidebloem naar derdedivisionist Groene Ster. De linksbenige aanvaller toonde in de voorbereiding en in de competitie aan hard op weg te zijn de flinke sprong naar het hogere niveau in de Derde Divisie met verve te volbrengen. De sympathieke aanvallende middenvelder heeft in de korte periode dat het seizoen mocht duren zijn visitekaartje overduidelijk afgegeven. Het jeugdige talent nam zowel thuis tegen JOS/Watergraafsmeer (1-0) als uit bij OFC in Oostzaan (2-3)  in de slotminuten de winnende treffer voor zijn rekening met zijn schietgrage linkervoet. Yoëll Henssen is dan ook prima op weg stappen te blijven maken op dit hoge niveau en zal ook komend seizoen uitkomen voor Groene Ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *