Selectienieuws: Dylan Zwartjes en Dennis Petit blijven Groene Ster trouw

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2021-2022. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit tweede bericht maken wij een start met de blijvers bij derdedivisionist RKSV Groene Ster.

Dylan Zwartjes
De 27-jarige Dylan Zwartjes gaat in het nieuwe seizoen 2021-2022 aan zijn 8e seizoen bij Groene Ster beginnen. Ondanks serieuze belangstelling van meerdere andere clubs, waaronder uit de Tweede Divisie, heeft de aanvallend ingestelde verdediger de voorkeur uitgesproken verder mee te bouwen aan de sportieve ambities van Groene Ster. Dit in combinatie met zijn maatschappelijke carrière, waarin Dylan verwacht dit jaar af te studeren als fysiotherapeut. Met meer dan 200 officiële duels voor de groen-witten en de geprezen voetbalkwaliteiten van Dylan, met vaak beslissend scorend vermogen, is de sympathieke rechtsback een dragende speler geworden in de equipe van hoofdtrainer Maurice Verbunt. De technische staf is dan ook enorm verheugd met de toezegging van Dylan en ziet uit naar de verdere samenwerking met elkaar.

Dennis Petit
Centrale verdediger Dennis Petit verruilde afgelopen de groen-witte clubkleuren van hoofdklasser Minor voor die van derdedivisionist Groene Ster. De in Heerlen woonachtige mandekker kende in het nog prille en in oktober door corona stilgelegde seizoen een verdienstelijk debuut in de zondagse Derde Divisie. De talentvolle 1,90 meter lange centrumverdediger, die al op 16-jarige leeftijd zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Bekkerveld, vormde vanaf de competitiestart een hecht centraal verdedigingsduo met Danny Stassar. Dit tot tevredenheid van de technische leiding van Groene Ster. De 21-jarige Dennis Petit is uiterst ambitieus om op hoog amateurniveau te slagen en kijkt dan ook uit naar een langer verblijf op sportpark Pronsebroek met in het nieuwe seizoen 2021-2022 het spelen van een volledige competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *