“De Carnavalsvrienden van Groene Ster LIVE”

RKSV Groene Ster wil graag in deze bijzondere tijd toch carnavalssfeer voor onze leden, onze sponsoren en de gehele gemeenschap in de huiskamers brengen, nu onze traditionele carnavalsavond dit jaar niet kan plaatsvinden.

Op Carnavalszondag 14 februari aanstaande kan iedereen gratis thuis vanuit de huiskamer vanaf 14.11 uur via een live-stream genieten van een live Groene Ster Carnavalszitting vanuit de kantine. Zo brengen wij toch nog bij iedereen de carnavalsstimmung thuis.

Met dank onze Carnavalsvrienden van Groene Ster LIVE, Moonen Movies en hoofdsponsor Geelen Vastgoed & Bouw kunnen wij een aantrekkelijk programma presenteren. Naast de huisband Tiroler Ohne Berge, zal een keur van artiesten optreden met Danny Pouwels, Bokkie & Bolle, Ummer D’r Letste en Rempetemp.

De presentatie is op deze Valentijnsdag in handen van ons voetbaltechnisch opperhoofd Maurizio Valentino.

Via onze facebook-pagina kunt u aanstaande zondagmiddag de LIVE Carnavalszitting van Groene Ster volgen:

Carnavalszitting RKSV Groene Ster 2021 (facebook.com)

Wij hopen u allen te mogen begroeten tijdens de livestream-uitzending en er in deze moeilijke tijd een leuke middag van te maken.

Groene Ster Alaaf
Heerlerheide Alaaf

Bestuur en Commissie Carnaval RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *