Jeugdspelers Chris Kallon en Joey Duisings geselecteerd voor talententraining PSV 

Twee jeugdspelers van Groene Ster, Chris Kallon (JO8-1) en Joey Duisings (JO9-1) zijn onlangs uitgenodigd voor deelname aan twee PSV FUNdament talententrainingen.

De scouts van PSV hebben beide talenten bij onze vereniging en/of bij een voetbalschool zien voetballen. Samen met andere talentvolle jongens uit Limburg hebben de talenten onder leiding van PSV FUNdament-trainers twee trainingen afgewerkt. Deze vonden plaats op zaterdag 30 januari en zaterdag 6 februari jl. op het complex van VV Linne. Elk seizoen gaat PSV op zoek naar spelers voor het nieuwe PSV O10 team, die graag bij PSV FUNdament willen spelen en passen bij de overtuiging van PSV tot opleiden. PSV doet dit onder andere door deze Talententrainingen. Kinderen die zijn opgevallen bij de Eindhovense scouts krijgen de mogelijkheid zich te laten zien tijdens twee trainingen onder begeleiding van PSV FUNdament trainers op de locatie bij VV Linne. Hierbij waren ook de PSV scouts aanwezig.

Na deze twee trainingen is Joey Duisings door PSV op de scoutingslijst geplaatst, hetgeen betekent dat PSV hem blijft volgen bij zijn vereniging. Chris Kallon heeft tijdens de trainingssessie de PSV scouts nog meer overtuigd en is uitgenodigd voor een vervolgactiviteit bij PSV. Deze training is op de PSV Campus De Herdgang in Eindhoven op woensdag 24 februari. Na deze training zal PSV kijken of Chris een vervolgtraject krijgt bij PSV.

Het bestuur en jeugdcommissie van RKSV Groene Ster feliciteren Joey en Chris met deze uitnodiging.

Jongens wij zijn trots op jullie en wensen Chris veel succes bij de vervolgtraining!

Van links naar rechts: Joey Duisings en Chris Kallon tonen trots hun PSV attentie na de talententraining in Linne.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *