Selectienieuws: Mark Voss en Raf Mertens ook komend seizoen onder de lat bij Groene Ster

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2021-2022. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit achtste bericht kunnen wij u mededelen dat ook beide doelmannen in het nieuwe seizoen onder de lat zullen staan.

Mark Voss
De 30-jarige doelman Mark Voss maakte afgelopen seizoen na vijf jaar de overstap van eersteklasser Chevremont naar derdedivisionist Groene Ster. Ook Mark is een nieuwkomer die het prima bevalt op sportpark Pronsebroek, waarbij de club en het hoge niveau hem enorm aanspreken. De betrouwbare doelman wil dan ook graag deel uitmaken van de selectie die komend seizoen sterk voor de dag wilt komen in de Derde Divisie Zondag. De voetballoopbaan van de doelman ging van start in de jeugd bij LHC in Eygelshoven om vervolgens als JO11 speler over te stappen naar de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. In Sittard kwam Mark uit voor alle opvolgende jeugdteams en maakte hij van 2010 tot en met 2014 deel uit van de selectie van het eerste elftal van Fortuna Sittard. Groene Ster is zeer content dat Mark aan onze vereniging verbonden blijft.

Raf Mertens
Goalie Raf Mertens zal ook komend seizoen aan Groene Ster verbonden blijven. De talentvolle jeugdige doelman, die na veertien seizoenen Roda JC, afgelopen seizoen terugkeerde bij Groene Ster begint aan zijn tweede jaar bij de derdedivisionist. Groene Ster is zeer tevreden dat de talentvolle en ambitieuze doelman deel blijft uitmaken van de selectie. Raf maakte ooit als 7-jarige F-speler de overstap van Groene Ster naar de jeugdopleiding van Roda JC en koos ervoor, nadat zijn profcontract niet verlengd werd in Kerkrade, om weer te gaan studeren en dit te combineren met spelen bij Groene Ster in de Derde Divisie Zondag. Met het langere verblijf van Raf Mertens, die op een steenworp afstand woont van de accommodatie van Groene Ster, heeft de selectie van hoofdtrainer Maurice Verbunt in het nieuwe seizoen de beschikking over een volwaardig keeperstrio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *