Update aanleg nieuwe kunstgrasvelden Groene Ster (3)

De vorderingen van de twee nieuwe kunstgrasvelden verlopen voorspoedig nu de weersomstandigheden prima meewerken. Afgelopen dinsdag 23 februari is de nieuwe kunstgrasmat op het hoofdveld van sportpark Pronsebroek voorzien van belijning, nadat op maandag 22 februari de gehele mat gelegd en gelijmd is. Woensdag 24 februari is de zand ingestrooid en donderdag de korrels. Mogelijk volgt deze week nog de keuring. Na (goed)keuring kan het hoofdveld in gebruik worden genomen.

Op veld 2 (jeugdveld) is dinsdag 23 februari de oude mat verwijderd. Woensdag 24 februari is vervolgens de onderlaag in orde gebracht. Na goedkeuring zal vrijdag worden gestart met de aanleg van de nieuwe kunstgrasmat. Mogelijk kan midden volgende week ook veld 2 in gebruik worden genomen.

Huisfotograaf Tom de Cock was aanwezig op sportpark Pronsebroek en legde de aanleg van kunstgrasvelden met fraaie beelden vast.


FOTO-ALBUM:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *