Sponsor Wijzenbeek Beroepskleding bestaat 40 jaar

1 april 1981 — 1 april 2021. 40 jaar Wijzenbeek Beroepskleding. Volop reden voor onze vereniging om onze trouwe partner te bezoeken. Voorzitter Jos Op ’t Eijnde bracht namens RKSV Groene Ster de felicitaties over en overhandigde een fraai bloemstuk.

Wijzenbeek Beroepskleding BV is een van de sponsoren die het langste aan onze vereniging RKSV Groene Ster verbonden is. Al vele jaren een trouwe pakketsponsor en sponsor van kleding voor stewards en kantinepersoneel van Groene Ster.

Wijzenbeek Beroepskleding is als familiebedrijf gestart op 1 april 1981 en heeft in veertig jaar een mooie groei mogen meemaken. Ooit begonnen in de kleine winkelruimte aan de Corneliuslaan en sinds 2002 een begrip aan de Ganzeweide te Heerlen.

Wijzenbeek Beroepskleding is een groothandel in beroepskleding. Een familiebedrijf met een eigen visie en werkwijze. Het bedrijf is al ruim 30 jaar gevestigd in Heerlen, sinds 2002 gehuisvest in het moderne bedrijfspand aan de Ganzeweide. Het pand bestaat uit 1000 m2 showroom gecombineerd met magazijn. Het bedrijf hanteert een shop in shop concept waarbij de collectie op een logische wijze is ingedeeld per merk of productgroep. Wijzenbeek is al twee generaties actief in het leveren van beroepskleding en veiligheidsartikelen aan vele verschillende sectoren.

Bekijk de website www.wijzenbeek.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *