Steun FC Robinstijn en doe mee aan de EK poule

Aan leden en supporters Groene Ster en hun familie,

Zoals jullie misschien wel weten is Groene Ster sinds 1 januari van dit jaar een maatschappelijk partner van FC Robinstijn. Helaas hebben wij door alle omstandigheden nog niets gezamenlijk kunnen oppakken. Gelukkig komt daar nu verandering in. Binnenkort staat het EK voor de deur en daarom organiseert FC Robinstijn een EK poule. Wij als Groene Ster willen daar natuurlijk ook ons steentje aan bijdragen.

Dat gaan we dan ook doen, maar wel met een heel speciaal doel…  

Samen strijden voor een voetbalwens
Stichting FC Robinstijn en ACS Cleaning hebben de handen ineen geslagen en organiseren samen een EK poule voor bedrijven en verenigingen met als doel om met alle deelnemers een fantastische voetbalwens van een kindje in vervulling te laten gaan.

FC Robinstijn is een stichting, die voetbalwensen van kinderen in vervulling laat gaan in binnen- en buitenland. Kinderen die ernstig ziek zijn, een fysieke/geestelijke beperking hebben of om een andere reden een steuntje in de rug verdienen. Ze dromen ervan om hun grote voetbalheld in actie te kunnen zien of zelfs te kunnen ontmoeten. FC Robinstijn laat deze droom werkelijkheid worden en bezorgt deze kinderen, samen met hun ouders, broertjes en zusjes dé dag van hun leven.

EK poule
In deze EK poule strijden alle deelnemende bedrijven en verenigingen en hun deelnemers mét en tegen elkaar. Er is één grote EK-poule waarin alle deelnemers individueel de strijd met elkaar aangaan. Er wordt in meerdere speelrondes gespeeld, waarbij telkens iemand gekroond wordt tot winnaar van die speelronde en daarvoor een leuke prijs ontvangt. Uiteraard wordt na de finale de grote kampioen bekendgemaakt, die naast een fantastische hoofdprijs ook de GLAZEN VOET-BOL ontvangt als beste voorspeller. Om het voor iedereen tot en met de laatste wedstrijd spannend te houden, zullen er ook leuke prijzen worden toegekend aan deelnemers, die zich niet met de allerbesten kunnen meten.

Sub-poule per bedrijf/vereniging
Iedere vereniging die met 11 of meer deelnemers meespeelt in de grote poule, heeft ook een eigen sub-poule. In die sub-poule spelen de medewerkers van Groene Ster dus ook onderling tegen elkaar zonder buitenstaanders. Voor deze sub-poule stelt Groene Ster voor de winnaar een bonnenkaart ter beschikking, daarnaast ook voor het beste jeugdlid (t/m JO/MO13) op de ranglijst een Groene Ster Voetbal.

Bedrijvenklassement
Tenslotte gaan we van alle verenigingen, die een eigen sub-poule hebben, ook een gemiddelde score bijhouden in een bedrijvenklassement. Alle bedrijven/verenigingen gaan op die manier ook strijden tegen alle andere deelnemende bedrijven. Het bedrijf of de vereniging met de beste gemiddelde score zal uiteraard als team ook een leuke prijs ontvangen.

Dreamteam FC Robinstijn
Namens FC Robinstijn zal o.a. ook een Dreamteam, bestaande uit bekende ambassadeurs, voetballers en oud-voetballers mee gaan spelen.

Deelname en prijzen
De kosten voor deelname aan de EK poule bedragen 5 euro per persoon. Van het inschrijfgeld van alle deelnemers wordt de ‘poule omgeving’ gefaciliteerd en worden tevens een aantal mooie prijzen ter beschikking gesteld. Stichting FC Robinstijn en ACS Cleaning staan daarnaast garant voor een aantal hele mooie prijzen, waaronder gedragen en/of gesigneerde shirts en andere items van onze ambassadeurs en andere voetbalvrienden. We streven er uiteraard naar om de netto-opbrengst van de EK-poule zo hoog mogelijk te laten zijn, zodat er een fantastisch bedrag over kan blijven voor de voetbalwens.

Aanmelden
Indien jullie willen meedoen dan s.v.p. voor 20 mei aanmelden via :

[email protected]

Deelnemers ontvangen daarna z.s.m. verder informatie.

Welke jeugdleider/speler wordt deze zomer uitgeroepen tot meestervoorspeller van het EK 2021 ?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *