Regio Cup voor jeugdteams Groene Ster van start

Begin oktober 2020 speelden onze jeugdteams hun laatste competitiewedstrijden. Acht maanden lang stonden in het teken van alleen maar trainen en onderlinge oefenwedstrijden. Gelukkig hebben wij met het onderlinge toernooi voor de Pronsebroek Cup een prima succesvol alternatief georganiseerd in dit voorjaar. Desondanks hielden we hoop en kregen we het bericht van de KNVB dat er toch nog vier weekenden gevoetbald gaat worden voor de Regio Cup. Helaas alleen voor de jeugd onder 18 jaar. Hierdoor is er geen Regio Cup voor JO19-1 en JO19-2.

De overige jeugdteams staan dan ook in de startblokken om vanaf zaterdag 5 juni weer eens aan te treden tegen teams van andere verenigingen. Een overzicht van de belangrijkste zaken die je moet weten:

Hoe ziet de Regio Cup uit?
De komende 4 weekenden (5, 12, 19 en 26 juni) mogen alle jeugdteams t/m JO17 weer de velden op.

Voor iedereen die het sportpark betreedt, blijven de regels gelden dat je niet welkom bent indien klachten of quarantaine.

Wat is het programma?
Bekijk hier het programma https://www.groenester.nl/programma/

Enkele algemene richtlijnen
*
Kleedlokalen open en douchen toegestaan
* Terras is geopend (conform geldende regels)
* Geen publiek langs de velden

Wat verwachten we van onze teams naar tegenstanders toe?
*Houd de daar geldende regels in acht
*Ga met zo min mogelijk auto’s (begeleiding + ouders) naar uitwedstrijden

Alle teams zijn via hun groepsapps geïnformeerd over gedetailleerde regels en afspraken. Wij wensen iedereen prettige en sportieve wedstrijden toe. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *