Jeugdig seniorenelftal wil starten bij Groene Ster

Een grote groep jeugdspelers die de stap moeten maken naar de senioren hebben zich samengepakt en willen graag als vriendenteam bij de senioren een vervolg aan hun voetbalcarrière geven. De spelersgroep, veelal afkomstig van JO19-2 (voorheen A2), heeft momenteel elf spelers en is naarstig op zoek naar een aantal nieuwe teamgenoten en nog een tweede leider/trainer, om met een stevige selectie van start te kunnen gaan. Groene Ster doet via deze weg een oproep aan de de oud-jeugdleden en andere geïnteresseerde oud jeugdvoetballers en leider/trainer om dit team compleet te maken.

Heb je belangstelling? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of neem contact op met een van de initiatiefnemers Ronaldo Verweij via 06-86689696.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *