Eerste editie Bolle Cup voor Groene Ster 4

Sinds de versoepelingen de laatste maand het weer toelaten om onderlinge wedstrijden te spelen, hebben de lagere elftallen van Groene Ster hier volop invulling aan gegeven. Nadat alle elftallen deelnamen aan een onderling toernooi enkele weken geleden, stond er vorige week de confrontatie op het programma tussen Groene Ster 4 en Groene Ster 6.  

Beide elftallen zijn fervente bezoekers van ons clublokaal café De Bolle. Onze clublokaal uitbater Johan van Engelshoven, shirtsponsor van beide teams en altijd vol goede ideeën, stelde dan ook een heuse BOLLE CUP beschikbaar voor de winnaar en een drankje voor beide teams. In een sportieve strijd was Groene Ster 4 dat met 5-1 won van Groene ster 6.

Omdat de BOLLE CUP een wisselbeker is, zal de revanche wedstrijd niet lang op zich laten wachten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *