Succesvolle afsluiting voor jeugd Groene Ster

Het bijzondere seizoen 2020-2021 zal ons nog lang heugen. Na enkele competitiewedstrijden werd het seizoen abrupt gestopt en ook niet meer hervat. COVID-19 had de hele wereld in de grip. Gelukkig hebben wij bij Groene Ster getracht binnen de toegestane regelgeving, zoveel mogelijk activiteiten voor onze jeugd te organiseren. Naast de trainingen twee keer per week, werden er op zaterdag talloze onderlinge wedstrijden gespeeld. Tevens vond de succesvol verlopen Pronsebroek Cup plaats voor alle jeugdteams en werd uiteindelijk door de KNVB nog de Regio Cup georganiseerd door vier wedstrijden in de maand juni te spelen tegen andere verenigingen. Afgelopen zaterdag 3 juli heeft de jeugdafdeling van Groene Ster het bijzondere seizoen afgesloten. In de ochtenduren werd gestart met een Vader/Moeder-Zoon/Dochter toernooi voor de jongste groepen O7 tot en met O10. Daarna volgden de O11 tot en met O13. Hier namen 140 jongens en meisjes deel met hun vader of moeder. Dus in totaliteit 280 deelnemers.

In de middag vond er onder leiding van partner voetbalschool Soccer Champions en hoofdtrainer Maurice Verbunt een circuittraining plaats voor de jeugd O15 tot en met O19 voor een vijftigtal jongens en meisjes.

Een prima afsluiting waar ouders en jeugdleden op een sportieve en plezierige wijze het voetbalseizoen hebben afgesloten. Een woord van dank aan de organisatie, de heren scheidsrechters en overige vrijwilligers die hebben bijgedragen aan de organisatie van deze dag.

De jeugdcommissie is momenteel druk in de slag met de samenstelling van de teams en trainers/leiders voor het komende seizoen. Via de website zullen de voorlopige concept indelingen voor de start van de trainingen voor het seizoen 2021-2022 worden gepubliceerd.

Bekijk foto’s afsluitdag (bron: Tom de Cock)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *