Oudste lid Harrie Moberts overleden

Wij ontvingen het droevige bericht dat op donderdag 12 augustus 2021 Harrie Moberts senior op 91-jarige leeftijd is overleden. Harrie Moberts senior was bijna 40 jaar onafgebroken trouw lid van onze vereniging RKSV Groene Ster. De op 13 december 1929 geboren Harrie Moberts senior was het oudste lid van RKSV Groene Ster.

Harrie was altijd nauw betrokken bij Groene Ster, een fervent supporter. Tijdens de periode -jaren 70- dat zijn zoon Harrie junior op Groene Ster 1 speelde maar ook de gehele periode daarna, totdat zijn gezondheid het niet meer toeliet om wedstrijden te bezoeken.    

Harrie was in deze periode ook actief bij de supportersclub die bij Groene Ster zorgden voor de eerste reclameborden langs het veld.  Samen met Mathieu Ritzen, Frans Planinsek en Joep Steen, die helaas ook allen niet meer in ons midden zijn. De supportersclub, die later overging in Sportpromotion Groene Ster, zorgde dat onze vereniging -destijds nog uitkomend in de vierde klasse- jaarlijks mocht rekenen op financiële ondersteuning. Dit heeft een enorme steun betekent in de beginperiode van de sportieve groei van onze vereniging, die gestart is met het kampioenschap in de vierde klasse in 1982 en doorgroei naar het huidige niveau in de derde divisie.

Harrie senior was een trouw bezoeker van vele wedstrijden bij Groene Ster. Zo was hij niet alleen bij het eerste elftal maar ook op zaterdag een vaste bezoeker van jeugdwedstrijden. Alle sportieve hoogtepunten in de laatste veertig jaar maakte Harrie dan ook van dichtbij mee.

Harrie woonde na de Bokstraat, lange tijd op de Gravenstraat. Echter nadat zijn gezondheid minder werd, verkaste hij naar zorgcentrum Elvira Leontine in Amstenrade.

Bestuur en leden RKSV Groene Ster bedanken Harrie Moberts senior voor zijn langdurig trouw lidmaatschap en zijn goede werk voor onze vereniging en wensen zijn zoon Harrie junior, echtgenote Elly, zoon Tom, dochter Elty en familie en vrienden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

Het afscheid van Harrie Moberts zal in besloten kring plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *