Ruim twintig oud-Groene Ster spelers zorgen voor afscheid in stijl 

Nadat op zondag 6 juni tijdens de laatste training van het bizar verlopen afgelopen seizoen 2020-2021 al in kleine kring afscheid werd genomen van drie spelers die een groot aandeel hebben gehad in de successen in de laatste seizoenen, stond afgelopen zaterdag 14 augustus de officiële afscheidswedstrijd op het programma voor de boegbeelden Maikel van Kesteren (14 seizoenen), Roy Janssen (10 seizoenen) en Dave Velraeds (8 seizoenen).

Ruim twintig oud-spelers gaven gehoor aan de uitnodiging om deel te nemen aan de afscheidswedstrijd en zorgden voor een afscheid in stijl. Samen met een aantal huidig eerste elftalspelers had trainer Maurice Verbunt twee teams geformeerd, die met veel enthousiasme het publiek een leuke wedstrijd voorschotelden. Het team waarin Maikel van Kesteren en ook Dave Velraeds speelden wist met 5-3 te winnen. Good old Stef Bergmans liet zien het scoren nog niet verleerd te zijn met twee rake treffers.

Enkele minuten voor het eindsignaal werden de afscheidnemende Maikel, Roy en Dave onder groot applaus gewisseld. Waren het voor de wedstrijd nog het huidig eerste elftalspelers die een erehaag vormden, na de wedstrijd zorgden de oud-spelers voor een erehaag.

Aansluitend werden op het drukbezochte terras de afscheidnemende spelers nog een keer in het zonnetje gezet. Toespraken van voorzitter Jos Op ’t Eijnde en hoofdtrainer Maurice Verbunt en een blijvende herinnering met cadeaubon zorgde voor een mooi slot van deze geslaagde dag.

Een woord van dank dan ook aan iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van deze dag, een speciaal woord van dank aan alle oud eerste-elftal spelers die aanwezig waren binnen en buiten de lijnen, is dan ook op zijn plaats.

Bekijk foto’s afscheidsduel (bron: Tom de Cock)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *