Groene Ster treft Kozakken Boys in tweede kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

De KNVB heeft donderdagavond de loting verricht voor de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. In de tweede kwalificatieronde speelt Groene Ster een uitwedstrijd tegen tweededivisionist Kozakken Boys uit Werkendam. De speeldatum van de bekerontmoeting tussen Kozakken Boys en Groene Ster is op woensdag 22 september 2021 (aanvang: 20.00 uur). Nadere info over het bezoeken van deze wedstrijd in Werkendam zal op de website worden vermeld. De winnaar plaatst zich voor de eerste ronde, waarin ook de betaaldvoetbalclubs – met uitzondering van de teams die Europees spelen – instromen.

De volledige loting van de tweede kwalificatieronde:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *