RKSV Groene Ster en HIT Profit; een duurzaam partnership

HIT Profit is voor het 4e jaar op rij verbonden aan RKSV Groene Ster. Daar zijn we trots op. Hakim Ben Salah van HIT Profit legt uit waarom: ‘Door de samenwerking met RKSV Groene Ster, kunnen we een belangrijke rol spelen in het verduurzamen van de voetbalvereniging en haar zakelijk sponsoren. Op die manier gaan we samen de uitdaging aan om zoveel mogelijk CO2 (en dus energiekosten) te besparen.’

Fijne partner
‘Bij onze vereniging staat duurzaamheid hoog op de agenda, wij willen graag bijdragen aan een gezond milieu als sportvereniging met 450 jeugdleden’, benadrukt voorzitter Jos Op ’t Eijnde van RKSV Groene Ster. ‘Daarnaast is het een voortdurend proces om onze energiekosten terug te brengen. Veel van onze partners / sponsoren hebben inmiddels in HIT Profit een prima partner gevonden in energiezaken.’

Besparen en verduurzamen
HIT Profit verzorgt de energiezaken van ondernemers en sportclubs. Niet alleen met slimme energie-inkoop, ook helpt HIT Profit ondernemers met het reduceren van het energiegebruik en het voldoen aan wetgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *