Groene Ster 2 naar finaledag Kampioenschap van Heerlen

Het tweede elftal van Groene Ster is volop in de voorbereiding op het nieuwe seizoen welke van start zal gaan met de bekercompetitie op zondag 5 september. Afgelopen week werden er drie vriendschappelijke wedstrijden gespeeld waarvan twee pouleduels in het Kampioenschap van Heerlen.

Dinsdag 17 augustus; Bekkerveld 2 – Groene Ster 2 (1-11)
Op een regenachtige en frisse dinsdagavond haalde Groene Ster 2 op bezoek bij Bekkerveld 2 flink uit waar uiteindelijk de dubbele cijfers werden bereikt. Met prima aanvalsspel werd er uit de vele aanvalsgolven vooral in de tweede helft er lustig op gescoord met een overduidelijke 1-11 zege als eindresultaat.

Zaterdag 21 augustus; Groene Ster 2 – Sporting Heerlen 1 (4-0)
Op het eigen sportpark Pronsebroek speelde Groene Ster 2 tegen tweedeklasser Sporting Heerlen het tweede pouleduel voor het jaarlijkse Kampioenschap van Heerlen. Met veel inzet en strijdlust wist het tweede elftal een fraaie 4-0 overwinning te behalen na 90 minuten voetbal. Voor rust kreeg Cliff Pötgens vrije doorgang naar het vijandelijke doel en werd de openingstreffer op het scorebord gezet. Na een eigen doelpunt aan Sporting Heerlen-zijde (2-0) in de eindfase van de tweede helft wist Groene Ster 2 de score verder op te schroeven via mooie doelpunten van nieuwkomers Ismar Husić (3-0) en Yassir Azzimani (4-0).

Dinsdag 24 augustus; Bekkerveld 1 – Groene Ster 2 (0-1)
Ook het laatste pouleduel in het Kampioenschap van Heerlen wist Groene Ster 2 in winst om te zetten. Tegen het eerste team van Bekkerveld ging het lange tijd gelijk op en waren de kansen voor beide doelen schaars. In de slotfase viel toch de enige treffer aan de zijde van Groene Ster 2. Na een lange inworp van Mo Kourouma zorgde invaller Edvin Skrijelj met een rake kopbal voor de uiteindelijke 0-1 eindstand. Met drie zeges in de poulefase plaatst Groene Ster zich voor de finaledag, welke komende zondag vanaf 12.00 uur zal starten met de halve finales op het complex van RKHBS.

Eindstand poule A:
1. Groene Ster 3-9 (7-0)
2. Bekkerveld 3-4 (4-4)
3. Sporting Heerlen 3-3 (4-8)
4. EHC/Heuts 3-1 (3-7)

Bekijk foto’s Groene Ster 2 – Sporting Heerlen 1 (bron: Tom de Cock)

Bekijk foto’s Bekkerveld 1 – Groene Ster 2 (bron: Tom de Cock)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *